18 mei 2015

Aannemer voor Cordaan

Aannemer die ontzorgt

Stichting Cordaan heeft als zorginstelling diverse verzorgingshuizen en aangepaste woningen in Amsterdam. Als een bewoner vertrekt, wordt een appartement netjes opgeknapt voordat de verhuiswagen van de nieuwe bewoner arriveert.

Keukenblok, stucen, houtwerk, behangen, deuren, schilderen

In deze woning in Tuindorp Oostzaan trad Van Duijkeren Schilders & Vastgoedonderhoud dit voorjaar op als aannemer. Er kwam een nieuw keukenblok, de plafonds werden opnieuw gestuct, beschadigde deuren werden vervangen. Houtwerk werd geschilderd en de muren kregen een fris behang.

Pascal van Duijkeren:"Of we nou een klus hebben op de gracht of in Tuindorp Oostzaan: we zijn altijd aan het werk alsof we er zelf gaan wonen. Voorbereiden, schilderen, stucen: aan half werk doen we niet."Muren worden voorbereid...
Hier gaat het nieuwe behang erop. Strak!Middelste foto: het keukenblok is netjes geplaatst. De nieuwe bewoner hoeft alleen nog zijn apparaten neer te zetten en vloerbedekking uit te zoeken.
     
<= <= <= Kijk.
Van zo'n verveloze schuifdeur gaan bij ons de handen jeuken. Aan de slag!


Zó => => => => => => => => => => =>
hadden we hem in gedachten. De schuifdeur is geschuurd, gegrond en geverfd en glanst je tegemoet. In het Paleis op de Dam zou het niet misstaan.